Skip to main content

Ellen Beckers - de Graaf

In 2007 kwam Labrador Retriever Ceská op mijn pad. Dat haar komst zo bepalend zou zijn voor de verdere verloop van mijn leven had ik toen niet kunnen bevroeden. Door haar ben ik me in de kynologie gaan verdiepen en kwam van het een het ander.

Sinds 2011 ben ik Kynologisch instructeur (APDT BeNe lidmaatschap nr. NL00245, CKI geregistreerd bij de Raad van Beheer en SPPD) en sinds 2014 Kynologisch gedragstherapeut (aangesloten bij het Dogvision Netwerk van Gedragstherapeuten). Mijn opleiding tot Kynologisch Instructeur heb ik bij O & O gedaan, en mijn opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut bij Dogvision.
Anderhalf jaar heb ik als gastgezinbegeleider gewerkt bij Hulphond Nederland en heb daar veel ervaring en kennis opgedaan die mij nog dagelijks van pas komt. Momenteel ben ik werkzaam bij het Breedingscentrum bij het Belgisch Centrum Geleidehonden.

Op1lijn is mijn eigen hondenschool en praktijk voor hondengedragstherapie. Op mijn hondenschool kunnen mensen terecht voor puppy- en pubercursussen en themalessen zoals Ontspannen Wandelen, Recall en Samenspel.
Daarnaast is mijn grote passie het geven van Jacchttraining en vinden steeds meer mensen met hun jachthond (vaak al als pup) de weg naar mijn hondenschool.

Mistek en Ryba zijn mijn twee Labradors waarmee ik diverse takken van honden "sport" doe, zoals jachttraining, mantrailen, detectie en andere leuke workshops. 
Daarnaast heb ik af en toe een nestje Labradors waarbij ik een goede gezondheid en een fijn karakter erg belangrijk vind.

Aangezien de “hondenwereld” erg in ontwikkeling is volg ik jaarlijks meerdere seminars en workshops om mijn kennis op peil te houden.

ik geef deze cursussen:

  • Introductie Recreatieve Jachttraining

  • Beoordelaar Praktijklessen Module D