Paul Hermans

Ik werk als Creatief Coach en Loopbaanadviseur bij de gemeente Venlo, waar ik medewerkers begeleid in hun (levens)loopbaanontwikkeling. Ik reik creatieve middelen aan om de bewustwording op gang te brengen. Schilderen, boetseren of tekenen zijn voorbeelden hiervan.
Beeldend werken werkt heel verhelderend en zet je oog in oog met wat zich in je binnenste afspeelt. Door samen te ontdekken wat je bezielt (en wat je mogelijk belemmert) ontstaat er ruimte voor beweging en ontwikkeling.

Ik heb een opleiding gevolgd aan de Kleine Tiki in Breda. Binnen deze opleiding is de methodiek van Kunstzinnig Dynamisch Coachen (KDC) ontwikkeld. KDC is een manier om kunstzinnig en creatief te werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het gebruik van deze overzichtelijke beeldende methodiek leidt tot diepgaande inzichten en wezenlijke veranderingen in leven of werk. Sinds 2017 ben ik als groepsdocent verbonden aan deze opleiding.

Ter verdieping van mijn loopbaanbegeleiding heb ik de opleiding Creatief (Levens)Loopbaan Counselor bij Studio Mattias in Driebergen doorlopen. Beide opleidingen maken gebruik van inzichten uit de Creatieve Therapie, Mindfulness en Psychosynthese. 
Psychosynthese is een reis naar je eigen innerlijke wijsheid waarbij je leert stuurman of stuurvrouw te worden over je eigen leven.

Binnen HACR wil ik me vooral toeleggen op coaching en samenwerking binnen hondenscholen. Goed teamwork vraagt om individuele teamleden die van elkaars kracht en sterke kanten gebruik maken en die elkaar coachen en feedback durven geven.

En heb ik ook iets met dieren?
Ja zeker, in mijn vrije tijd loop ik graag met onze hond Sjonnie in de Herkenbosche bossen.

ik geef deze cursussen:

  • Communicatie en Teamvorming

Honden Adviescentrum Roermond

Welkom bij Honden Adviescentrum Roermond (HACR). Onze missie is het opleiden van instructeurs en het voorlichten van eigenaren aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
©2020 Honden Adviescentrum Roemond