Skip to main content

Paul Hermans

Vanuit mijn praktijk Roodborst Coaching en Training begeleid ik mensen bij hun levens- en loopbaanvragen. Je kunt bij mij terecht voor vragen rondom leven, werk, persoonlijke ontwikkeling, verandering en verlies, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. 

Ik heb een coachopleiding gevolgd aan de Kleine Tiki in Breda. Binnen deze opleiding is de methodiek van Kunstzinnig Dynamisch Coachen (KDC) ontwikkeld. Dit is een manier om kunstzinnig en creatief te werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het gebruik van deze beeldende methodiek leidt tot diepgaande inzichten en wezenlijke veranderingen in leven of werk. Sinds 2017 ben ik als groepsdocent verbonden aan deze opleiding. Ter verdieping heb ik de opleiding Creatief (Levens)Loopbaan Counselor doorlopen, aangevult met diverse een- of meerdaagse trainingen voor het up-to-date blijven binnen mijn vakgebied, waaronder Begeleiden bij verlies en rouw en Systemisch werken met verlies en rouw.

Binnen HACR wil ik me vooral toeleggen op coaching en samenwerking binnen hondenscholen. Goed teamwork vraagt om individuele teamleden die van elkaars kracht en sterke kanten gebruik maken en die elkaar coachen en feedback durven geven.

ik geef deze cursussen:

  • Communicatie en Teamvorming