Skip to main content

Carine Stuurman - Jansen

Kynologisch instructeur, docente, fokker en TTouch coach.

Wij fokken vanaf  2001 labrador retrievers onder de naam van Meinweg Labradors.                                           

Mijn passies zijn naast honden en mijn man, lesgeven, fotograferen en schrijven (lesmethodes Engels MBO en artikelen/ boek over gehoorzaamheid, gedrag en gezondheid labradors).

Ik heb veel workshops en opleidingen binnen de kynologie gedaan en ben onder meer in het bezit van de diploma´s KK1, KK2, Homeopathie voor dieren, Algemene Vorming en Omgang Hond (Instructeursdiploma O&O). Gedragsmodules 1 t/m 4 DogVision en gecertificeerd TTouch coach.

Na mijn studie Engels heb ik een post-HBO studie gedaan – Hoger Management voor de dienstverlenende sector richting communicatie en communicatietrainer.  Een studie waar ik nog dagelijks profijt van heb. In het “normale” leven ben ik naast docente Engels, PR coördinator op een school voor voortgezet onderwijs en MBO. Tevens ben ik instructeur bij de KC Roermond-Echt (CKI gecertificeerd),  geef ik les aan  KK1 en KK2 studenten  in de vakken voeding & vertering, gezondheid en fysiologie en voortplanting en geef ik lezingen.

Ik vind het ontzettend leuk om les te geven en studenten/ cursisten weer wat van mijn kennis en ervaring mee te geven waarbij ik zelf ook iedere keer weer veel leer.

ik geef deze cursussen:

  • Puppy instructie