Skip to main content

Privacy

Privacybeleid HACR

Dit Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die HACR verwerkt van haar  deelnemers of andere geïnteresseerden.

Indien u zich aanmeldt voor een Opleiding of Cursus of om een andere reden persoonsgegevens aan HACR verstrekt, geeft u uitdrukkelijk toestemming om uw persoonsgegevens in lijn met dit Privacybeleid te verwerken.
Wij adviseren u om het Privacybeleid door te lezen en te bewaren voor uw eigen administratie.

1. Verantwoordelijke
Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:
HACR, Schelling 2, 6075 GZ Herkenbosch
De betreffende functionaris is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

2. Welke gegevens verwerkt HACR en voor welk doel
2.1       In het kader van uw aanmelding worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:
            a) voor- en achternaam, geslacht
            b) adresgegevens eventueel postadres
            c) telefoonnummer(s),  e-mailadres(sen),  bankrekeningnummer(s)
            d) overige persoonskenmerken die benodigd kunnen zijn voor onze organisatie zoals bv social media accounts
2.2       HACR verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
a)         Uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres wordt gebruikt voor contact over aan- en afmelden Opleidingen en Cursussen;          
b)         Uw naam, adresgegevens en telefoonnummer wordt gebruikt voor het versturen van uitnodigingen en informatie over diensten en activiteiten van HACR;
c)         Uw naam en bankrekeningnummer wordt gebruikt om betalingen af te wikkelen.

E-mail berichtgeving (opt-out):

HACR gebruikt uw naam en e-mailadres om u haar e-mail nieuwsbrief met informatie over  activiteiten, diensten en andere interessante informatie over HACR te verstrekken.  Afmelding voor deze mailings is te allen tijde mogelijk via de afmeldlink onderaan de mailing.

 3. Bewaartermijnen

HACR verwerkt en bewaart uw persoonsgegevens gedurende de duur van uw Opleiding en daarna, tenzij u aangeeft dat deze vernietigd dienen te worden.

 4. Inzagerecht, verwijdering en vragen klachten

4.1     Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u een verzoek indienen om persoonsgegevens in te zien, te ontvangen, te wijzigen of te verwijderen. HACR zal het verzoek in behandeling nemen en u, binnen een maand na ontvangst hierover informeren

4.2     Indien u klachten hebt over de wijze waarop HACR uw persoonsgegevens verwerkt of uw verzoeken behandelt, kunt u contact opnemen met de functionaris gegevensbescherming.

4.3     Eventuele andere vragen of opmerkingen over dit Privacybeleid kunnen worden gericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 5. Wijzigingen

Dit Privacybeleid kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de Website bekend gemaakt. Wij adviseren je om regelmatig het Privacybeleid te bekijken.