Suzy Boeijmeer

Ik ben van huis uit opgegroeid met Ierse Setters.
Onze eerste eigen hond kwam uit het asiel en was een kruising Mechelse herder. Ik heb hier veel van geleerd en dat smaakte naar meer.

In 1994 ben ik in contact gekomen met KC Roermond_Echt en ben hier begonnen met mijn 2e Golden Retriever.  Daarna ben ik gevallen voor de Oud Duitse Herders.Op dit moment heb ik er nog 2, één van 6 jaar en een echte puber van een jaar.

Bij de K.C ben ik ook begonnen als instructeur en heb mijn eerste opleiding binnen de vereniging gehad, en daarna bij Cynophilia. Verder ook destijds de AKK gedaan en E&B (exterieur en beweging).

In de loop der jaren is er veel veranderd en weer een opfris cursus gedaan bij HACR, gevolgd door een groot aantal workshops variërend van Perfect Recall tot Obedience. Op dit moment geef ik van pup tot en met GG 1,2 en 3 les en Balans en Coördinatie.

Omdat ik met mijn eigen hond tegen nogal wat problemen ben aan gelopen, omtrent gedrag en een blessure ,ben ik begonnen met Balans en Coördinatie, hetgeen een verbluffend resultaat had.

De interesse was inmiddels gewekt en ik ben me hierin verder gaan verdiepen, met als resultaat de introductie van Balans & Coördinatie binnen de KC.

ik geef deze cursussen:

  • Introductie Balans en Coördinatie

  • Beoordelaar Module D Praktijklessen

Honden Adviescentrum Roermond

Welkom bij Honden Adviescentrum Roermond (HACR). Onze missie is het opleiden van instructeurs en het voorlichten van eigenaren aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
©2020 Honden Adviescentrum Roemond