• Heeft u een hond die uitvalt naar andere honden? Of een hond die snel afgeleid en dan lastig te controleren is? Dan is deze cursus wellicht iets voor u.

  Gedurende 7 weken krijgt u individuele begeleiding op maat om aan het probleem te werken. De eerste les doen we een intake en bespreken we de werkwijze. We observeren de hond en maken al een begin met de eerste oefeningen. De volgende lessen gaan we aan de slag in één op één lessen van circa 30 minuten. We focussen op aandacht voor de eigenaar, rust creëren voor de hond, leren omgaan met prikkels, laten wennen aan andere honden en survival technieken (hoe om te gaan met probleemsituaties).

  De cursus wordt gegeven op het terrein van de KC Roermond Echt te Echt. Dit omheind terrein biedt ons de ruimte om op veilige afstanden te werken. Hulpmiddelen zoals clicker, pluche honden of echte honden kunnen worden ingezet. We werken op een voor de hond positieve manier, dus niet met straf (in welke vorm dan ook) en zeker niet met aversieve hulpmiddelen zoals stroombanden of slipkettingen.
  Al naar gelang de vorderingen zoeken we real life situaties op (dit kan in uw eigen omgeving of op andere plekken zijn).

  De cursus wordt gegeven op maandagmiddagen. Het maximaal aantal deelnemers is 4 en instromen is altijd mogelijk indien het maximum aantal nog niet is bereikt.

  De prijs voor 7 lessen (inclusief 1 intake ) bedraagt Euro 350. Na de eerste les kunt u nog besluiten om niet voor de hele cursus te gaan en u betaalt dan alleen de kosten voor die eerste les, zijnde Euro 60,00.

  Mochten er na afloop van de 7 lessen nog aanvullende privé lessen gewenst zijn bedragen de kosten hiervoor Euro 50 per 30 minuten. 

  Registreer voor deze cursus