• Honden Adviescentrum Roermond

  Welkom op de website van Honden Adviescentrum Roermond (HACR). U vindt hier uitgebreide informatie over onze opleidingen, workshops, lezingen en overige diensten.

  Kynologisch Instructeur

  Deze opleiding bestaat uit 4 Modules. Gedrag van Hond en Mens staan centraal. De opleiding is erkend door de Raad van Beheer en SPPD

  Lees meer

  Verdiepingscursus Gedrag van Honden

  Wilt u meer weten over het gedrag van honden? U hond leren lezen en begrijpen? Weten hoe te belonen en hoe ongewenst gedrag te voorkomen? Volg dan deze 5 daagse cursus

  Lees meer

  Cursus voor Reactieve honden

  Valt uw hond uit naar andere honden of is hij moeilijk controleerbaar bij afleiding? Heeft u het gevoel dat het in een groepsles niet opgelost kan worden? Volg dan deze 7 daagse cursus waarin u individueel begeleid wordt om het probleem aan te pakken

  Lees meer

  Puppy testen

  Bent u fokker en wilt u een optimale match tussen uw pup en de toekomstige eigenaar? Laat ons dan een puppytest voor u verzorgen.

  Lees meer

  Lezingen

  We verzorgen diverse lezingen voor Kynologenverenigingen, Dierenartsenpraktijken en/of rasverenigingen. Raadpleeg het complete aanbod.

  Lees meer

 • HACR: Kenniscentrum Gedrag van Honden

  Welkom bij Honden Adviescentrum Roermond (HACR). Onze doelstelling is om de band tussen de eigenaar en zijn hond te optimaliseren. Door een gedegen scholing en regelmatige bijscholing zorgen we dat onze kennis up to date blijft en voortdurend wordt uitgebreid.
   
  HACR is opgericht door Hans Schnock in 2009.  Hans is gespecialiseerd in het overdragen van kennis aan eigenaren en (toekomstige) instructeurs.
  Regelmatig worden gastdocenten en/of sprekers uitgenodigd die over een diepgaande vakkennis beschikken en bij wie een positieve vorm van hondentraining hoog in het vaandel staat.
   
  Hans is zowel aangesloten bij APDT BeNe ((Lidnummer NL00227), de brancheorganisatie van Kynologisch Instructeurs in Nederland en België), als ook bij de Raad van Beheer en staat daar geregistreerd als Kynologisch Instructeur.
 • Opleidingen

 • Overige Diensten

 • Schrijf nu in voor één van de cursussen

  Registreer nu

 • Neem contract met ons op voor meer informatie

  Contact