Praktijklesbeurten

In deze Module gaat u daadwerkelijk les geven en al het geleerde in de vorige Modules in praktijk brengen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs geeft u les aan medecursisten, eigenaren van pups en pubers in groepsverband en één op één lessen aan honden die niet in een groep kunnen functioneren.

Na elke lesbeurt krijgt u feedback van uw begeleiders en uw mede cursisten. Beoordeling vindt plaats aan de hand van alle verzorgde lesbeurten en uw ontwikkeling daarin.
Indien uit de evaluatie blijkt dat het raadzaam is om nog een aanvullende stage te doen, kunnen wij hierin bemiddelen.

Cursisten die nog geen ervaring hebben met lesgeven (hetzij als (hulp)instructeur of als stagiair) dienen tussen Module C en D een oriënterende stage te volgen. Deze stage mag gevolgd worden bij een hondenschool naar keuze, mits de betreffende begeleider een opleiding heeft afgerond op een door de Raad van Beheer erkend instituut of op andere wijze kan aantonen over voldoende kennis te beschikken.
Indien gewenst kunnen wij ook hierin bemiddelen.

De kosten voor Module D bedragen € 300,00

Honden Adviescentrum Roermond

Welkom bij Honden Adviescentrum Roermond (HACR). Onze missie is het opleiden van instructeurs en het voorlichten van eigenaren aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
©2020 Honden Adviescentrum Roemond